Postimees TV. Teist kohta püüdev Tänak: kõik on võimalik (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Autoralli MM-sarja kolmandal etapil Mehhiko rallil tõusis Eesti esipaar Ott Tänak / Martin Järveoja (Toyota Gazoo Racing WRT) laupäevasel võistluspäeval poodiumikohale. Kolm kiiruskatset enne lõppu lahutab eestlasi teisel kohal paiknevast Elfyn Evansist ja Scott Martinist (M-Sport Ford World Rally Team) vaid 2,2 sekundit.

«Pärastlõuna oli okei. Auto töötas ning see oli meie ainuke võimalus teise koha nimel võidu sõita. Suutsime veidi aega tagasi võtta ning ma usun, et see võiks meile homseks (tänaseks – toim) päris hea võimaluse anda,» võttis Tänak laupäevase võistluspäeva kokku.

«Homme (täna – toim) on kindlasti kõik võimalik. Lõpuks oleme võrreldes Elfyniga sarnasel teepositsioonil ning ma usun, et see tuleb väga võrdne võidusõit,» lisas ta.

Täna on Mehhiko rallil kavas kolm kiiruskatset kogupikkusega 60 kilomeetrit, esimene katse algab Eesti aja järgi kell 17.03. Jälgi sündmuste käiku Postimehe otseblogi vahendusel!

Mehhiko MM-ralli üldseis 18. kiiruskatse järel:

  1. Sebastien Ogier / Julien Ingrassia (Citroën)
  2. Elfyn Evans / Scott Martin (M-Sport, +27 sek)
  3. Ott Tänak / Martin Järveoja (Toyota, +29,2)
  4. Thierry Neuville / Nicolas Gilsoul (Hyundai +1.15,7)
  5. Kris Meeke / Sebastian Marshall (Toyota, +4.37,1)
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles