Tipphetked: Philadelphia 76ers teenis Joel Embiidi kaksikduubli toel Indiana üle juubelivõidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põhja-Ameerika korvpalliliigas NBA sai Philadelphia 76ersi meeskond koduväljakul tulemusega 106:89 jagu Indiana Pacersist. Ühtlasi oli tegu Philadelphia tiimi ajaloo 100. võiduga Pacersi üle.

Võitjate parimana kogus üleplatsimehena Joel Embiid kaksiduubli, kui viskas 33 punkti ja võttis maha 12 lauapalli. Tobias Harris toetas teda 16 ja Ben Simmons 15 silmaga. Pacersi resultatiivseimaks kerkis 18 punktiga Bojan Bogdanovic.

Enne mängu:

Philadelphia 76ers hoiab idakonverentsis 41 võidu ja 25 kaotusega kõrget neljandat kohta, kuid Indiana Pacers on teeninud ühe võidu rohkem ja asub kolmandal kohal. Mõlemad meeskonnad pääsevad suure tõenäosusega play-off’i. 

Tänavusel hooajal on Philadelphia ja Indiana juba kolm korda kohtunud. Kõik mängud on olnud üsna ühepoolsed, 76ers on võitnud kaks ja Pacers ühe kohtumise. NBA põhihooajal on kõnealused meeskonnad kohtunud kokku 178 korda, neist 99 on lõppenud Philadelphia võiduga.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles