Video: Solarise keskuses jäi lapse jalg eskalaatori vahele

Agaate Antson
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lugeja foto

Üleeile jäi kolmeaastase tüdruku saabas eskalaatori vahele. Lapse päästis hullemast kiirelt reageerinud ja lapse kombekat pidi üles tõstnud võhivõõras. 

Kolmapäeva pärastlõunal oli Olga (täisnimi toimetusele teada) oma pisitütrega Solarises sisseoste tegemas. Järgmisele korrusele minekuks kasutasid nad eskalaatorit, nagu enamikul ostukeskuse külastajatel kombeks. Eskalaatoriga üles jõudes jäi aga kolmeaastase lapse jalg eskalaatori vahele kinni. 

Enne kui Olga suure ähmiga reageeridagi jõudis, hüppas tüdruku juurde kõhuli võhivõõras mees. «Mehel endal lendasid asjad taskust välja. Ta haaras tüdrukul kombekast kinni ja karjus, et laps jalad üles tõstaks,» kirjeldas olukorda Olga sõbranna Anneli. Olga ise on veel endiselt sedavõrd juhtunust šokeeritud, et ei soovinud olukorda kirjeldada. Küll aga polnud ta vastu, kui sõbranna seda teeb.

Tänu lähedalviibinud mehe kiirele reageerimisele jäi laps terveks ja pääses ainult ehmatusega. 

Solarise keskuse turundusjuht Kristin Lepikson kinnitas, et selline vahejuhtum tõesti aset leidis.

«Kahjuks võib õnnetusi juhtuda kõikjal. Oleme turvalindi salvestised üle vaadanud, kust oli näha, et lapse saabas sattus tõepoolest eskalaatori vahele, kuid õnneks ei saanud jalg viga,» selgitas Lepikson.

Ta lisas, et selliste õnnestuste ärahoidmiseks soovib Solarise ostukeskus kõigile vanematele südamele panna, et liikuval eskalaatoril tuleks oma laste tähelepanu juhtida ohutule seismisele ja liikumisele.

«Eskalaator oli antud hetkel töökorras ja on seda ka praegu,» kinnitas Lepikson.

Kuigi Postimehele teadaolevalt kompenseeris Solaris perele kahju 150 euro näol, siis Lepikson seda ei kinnitanud ega lükanud ka ümber.

«Kohtusime vanemaga ning jõudsime osapooli rahuldava kokkuleppeni,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles