Vaata otse! «Tuhat tervist» teeb sissevaate organidoonorluse põnevasse maailma

PM Tervis
Copy

Tervisesaade «Tuhat tervist» teeb seekord juttu organidoonorlusest ning paaride viljakusest ja lapse sünniks valmistumisest.

«Tuhat tervist» tähistab pisikest juubelit, 25. saadet, mis tähendab, et inimeste ette on toodud täpselt 100 põnevat terviseteemat. Aga latti ei saa alla lasta ja seekord teeme juttu organidoonorlusest. Kui palju meil on häid inimesi, kes oma maise teekonna lõppedes oma organid teistele annetavad ja seeläbi kellegi elu päästavad? Milliseid organeid üldse Eestis siiratakse ja kuidas see kõik täpsemalt käib?

Räägime ka sellest, kuidas Eesti mehed ja naised viljakamad oleksid ja uurime, kuidas saab kaasaegne lapsevanem end põnevates perekooliloengutes uue ilmakodaniku sünniks ette valmistada. Kuulsuse rubriigis räägib oma mõnusast ja tasakaalus elust muusik ning ansambel Kruuv solist Allan Kasuk.

«Tuhat tervist» on põnev tervisesaade Kanal 2 eetris laupäeviti kell 9.10. Saade sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Räägitakse tervislikust eluviisist ja haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht on Indrek Ventmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles