Video: Riia autovaras põhjustas uskumatu liiklusõnnetuse

TVNET
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel kuul leidis Riias aset uskumatu liiklusõnnetus, mille põhjustas politsei eest põgenenud autovaras, kirjutab Läti uudisteportaal TVNET.lv.

Politsei sai 20. veebruaril teate, et Riias on varastatud maastur BMW X6. Ametnikud märkasid otsingute käigus sõidukit ning andsid selle juhile peatumismärguande. Pätil olid aga teised plaanid.

Juht ignoreeris märguannet ning otsustas mitte peatuda, tehes põgenedes mitmeid agressiivseid ja ohtlikke manöövreid. Isegi politseinike poolt nurka surutuna arvas autovaras, et tema laul pole lauldud.

Nii lükkas ta sisse tagasikäigu ning üritas põgeneda üle tema taga olnud Hyundai. Nii võimsaks pihta pandud BMW X6 aga ei osutunud ning masin jäi Hyundai katusele kinni. Vigastada keegi ei saanud.

Selle peale hüppas autovaras masinast välja ning üritas ametnike eest minema joosta. Politsei suutis 1984. aastal sündinud kurjategija siiski kinni pidada ja nüüd võib teda oodata kahe kuni viie aasta pikkune vangistus. Autovaras oli ka varem sarnaseid kuritegusid toime pannud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles