Võrkpalli irvhambad andsid suusatajate pihta tuld

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel vaatab Taavet Leppiku pallipäästmist.
Avo Keel vaatab Taavet Leppiku pallipäästmist. Foto: Kristjan Teedema

Eesti parimate võrkpalliklubide treenerid ei ole tuntud kui mehed, kes on suu peale kukkunud. Nõnda kostus pärast Credit24 Meistriliiga eilseid poolfinaale nii mõnigi torge Eesti murdmaasuusatamist tabanud dopinguskandaali kohta.

Tiitlikaitsja Saaremaa andis 3:1 (34:32, 25:19, 20:25, 25:22) võidetud matšis Riia Tehnikaülikooliga mänguaega paljudele meestele. Saarlaste peatreener Urmas Tali, kes on nagu Mati Alavergi pärit Võrust, kommenteeris meeskonna verevahetust Delfile nõnda: «Täna õhtul vaatame, kas laseme verd või ei lase.»

Teises poolfinaalis oli Tartu Bigbank kindlalt 3:0 (25:19, 25:22, 25:21) üle Pärnu meeskonnast. Viimaste peatreener Avo Keel, jällegi võrukas, polnud kaotuse järel ülemäära morjendatud. «See on ainult sport ja meie spordil siin võrreldes muu spordiga pole häda midagi,» lausus ta muigel.

Täna selgub Eesti-Läti võrkpalli ühisliiga meisterklubi. Pronksikohtumine jõuab 14.00 Postimehe eetrisse, 17.00 algav finaal Tartu ja Saaremaa vahel on nähtav ka Kanal12 vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles