Tipphetked: Juventus alistas lähikonkurendi, aga Ronaldo sukeldus alatult

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valitsev Itaalia jalgpallimeister Torino Juventus alistas võõral väljakul lähikonkurent Napoli tulemusega 2:1. Juventuse võidule pani aluse Cristiano Ronaldo, kes esimesel poolajal sukeldus.

Võõrustajad jäid kümnekesi juba 25. minutil, kui puurilukk Alex Meretiga silmitsi pääsenud Ronaldo alatult sukeldus. Itaalia tippkohtunik Gianluca Rocchi seda ei näinud ega saanud ka tuge videokohtunikult ja näitas Napoli väravavahile punast kaarti.

Miralem Pjanic lõi karistuslöögi sisse ja Juventus haaras juhtohjad. Puhkepausile mindi juba külaliste kaheväravalises eduseisus, sest 39. minutil jõudis sihile Emre Can.

Teine poolaeg algas aga Juventusele šokiga – Pjanic teenis käega mängimise eest teise kollase kaardi ja pidi väljakult lahkuma. 14 minutit hiljem lõi Napoli eest ühe värava tagasi Jose Callejon. Väljakuperemeestel avanes 83. minutil hiilgav võimalus viigistada, kuid Lorenzo Insigne lõi 11 meetri karistuslöögi posti.

Tulises lahingus jagati viimastel minutitel palju kollaseid kaarte, kuid väravad ei löödud ja Juventus suurendas edumaad teisel kohal jätkava Napoli ees. Juventusel on liidrina 72, Napolil 56 punkti. Kolmandal kohal asub AC Milan, kellel on kirjas 48 punkti. Igal meeskonnal jääb hooaja lõpuni pidada 12 mängu.

Kogu mäng järelvaadatav:

Enne mängu:

Juventus pole tänavusel hooajal kaotanud kohalikus kõrgliigas ühtegi kohtumist – 22 võitu ja kolm viiki annavad 69 punkti. Napoli asub kindlalt teisel kohal, kuid jääb Juventusele alla koguni kuraditosina silmaga. Et Napolil säiliks mingigi võimalus võita meistritiitel, tuleb Juventusest jagu saada.

Juventuse algkoosseisu kuulub ka nende suurim staar Cristiano Ronaldo, kes jagab Serie A väravalööjate edetabelis 19 tabamusega esikohta. Sama palju väravaid on kirjas Sampdoria ründajal Fabio Quagliarellal. Napoli parim skooritegija on Arkadiusz Milik, kelle arvel on 14 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles