Galerii ja videod: Kolm eestlast pääses finaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 1. märtsil alanud Otepää IBU Cup laskesuusavõistluse supersprindi kvalifikatsioonist said edasi finaali naistest Johanna Talihärm ja Regina Oja ning meestest Roland Lessing.

Laskesuusatamise uudsel alal läks naiste kvalifikatsioonivõistluse võit norralannale Thekla Brun-Liele, kes läbis mõlemad lasketiirud eksimusteta. Eksimusteta lasi keerulistes ilmaoludes kokku 9 naist.

Eestlannadest edukaim oli Johanna Talihärm, kes kaotas võitjale 13,3 sekundit ja oli ühe trahviringi juures seitsmes. Võrukas Regina Oja oli kahe trahviringi juures 13. ja sai samuti finaali. 

Kadri Lehtla jäi napilt finaalist välja olles 33. Tema pidi läbima ühe trahviringi. 

Kõik eestlannade kohad:

7. Johanna Talihärm

13. Regina Oja

50. Tuuli Toomingas

52. Grete Gaim

60. Meril Beilmann

Meestest ainsana finaalis Roland Lessing

40aastane Roland Lessing lasi tiirudes kõik märgid maha ning oli üheksas. Võitis norralane Aleksander Fjeld Andersen, kes läbis raja ajaga 7.37,9, kellele Lessing kaotas 14,6 sekundiga.

Kui supersprindi kvalifikatsioonis tuli sõita kolm 1 km pikkust ring ja läbida lamedes- ja püstitiirud, siis finaalis on distantsiks 5 km ja kokku neli lasketiiru. 

Paremuselt järgmine oli eestlastest Kauri Kõiv, kes kahe trahviringi juures lõpetas 35. kohaga. Finaalist jäi puudu 3,1 sekundit. Võrukas Rene Zahkna kaotas võitjale +1.22,5 ja oli 66. 

Eesti meeste kohad:

9. Roland Lessing

35. Kauri Kõiv

50. Kalev Ermits

59. Martin Remmelg

65. Hans Kristen Rootalu

66. Rene Zahkna

*Eksimusteta tähendab, et koos varupadrunitega sai sportlane kõik märgid alla.

Alljärgnevalt videointervjuud sportlastega:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles