PM Seefeldis. Saarepuu: nooruke Karlsson on sportlane, kes saab tulevikus Johaugile vastu

MAAA
, Postimees Grupi peaprodutsent
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seefeldi MMil naiste 10 km klassikasõidus 55. koha saanud Mariel Merlii Pullese sõnul oli 12-kraadine soojus suusaraja päris lögaseks teinud ning määrde leidmine oli keeruline. 

«Rada oli väga raske, olud olid sula ja päike. Libisemisega oli keeruline ning pidamisega oli ka ikka tükk tegu. Kogu aja pidi ikka tööd tegema. Lootsin lõpetada 40 parema seas, aga täna läks nii, pole midagi teha,» sõnas ta Kanal 2 eetris.

Treener Anti Saarepuu hinnangul oli Pulles siiski väga tubli. «Tema põhidistants oli sprint, mis õnnestus ju väga hästi. Eks ta tahtnuks ka täna 40 piirimaile sõita, aga see ei õnnestunud. Aga nägin, et tal oli tugev tahtmine tõusudest üles rassida!»

Päeva tegijaks saab nimetada aga 19-aastast rootslannat Frida Karlssoni, kes võitis hõbemedali. Maailmameistriks tulnud Therese Johaugile kaotas Karlsson 12,2 sekundiga.

«Meie meeskond hoiab kõik Fridale pöialt, aga lõpus pani Therese väga kõvasti. Mõlemad on väga tugevad sportlased. Frida Karlsson on aga sportlane, kes saab lähitulevikus Johaugile vastu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles