Video: nutikas kass aitas end majast välja lukustanud naise tagasi tuppa

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lukas Koutny / PantherMedia / Lukas Koutny / Scanpix

Kui Texases elav Gabby Tropea möödunud aastal ülikoolilinnakust kodutu kassi üles korjas ja enda juurde elama võttis, ei osanud ta aimatagi, et ühel päeval aitab neljajalgne ta täbarast olukorrast välja. 

Eelmisel nädalal jättis Tropea Bokoks ristitud kassi lühikeseks ajaks üksi, et oma õde Isabelle kooli saata. Naine ei pannud aga tähele, et tema maja välisuks oli sätitud automaatselt lukustuma ning tagasi koju saabudes avastas ta, et majja pääsemine ei olnud enam võimalik, sest tuppa olid jäänud ka võtmed. 

«Ma olin välisukse ees ning Boko kuulis mind seal kolistamas,» rääkis Tropea veebilehele The Dodo. «Ta hakkas näuguma ja ust kraapima ning kui ma tagaaeda terrassiukse juurde läksin ja sellele koputasin, jooksis ta kohale.»

Selleks hetkeks oli Tropea välja mõelnud võimaliku lahenduse. Terrassiuksel puudus lukk ning seetõttu oli ta liugmehhanismi vahele seadnud pulga, et keegi väljast sisse ei pääseks. Vaja polnud muud, kui pulk eest ära nihutada ja selles Boko oma abi pakkuski. 

«Boko hakkas oma nägu vastu pulka hõõruma ja klaasi peale patsutades püüdsin ma talle märku anda, et see on õige tegevus ja pulk tuleb üles tõsta,» rääkis Tropea. «Paistab, et ta sai aru ning tegi täpselt seda, mida ma tahtsin.» 

Tropeal õnnestus Boko abi ka videolindile jäädvustada ning ta jagas kaadreid Twitteris. Videol on nüüdseks enam kui kuus miljonit vaatamist. Vaata sinagi, kuidas Boko oma perenaist abistas!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles