Järelvaadatav: Saksamaa suusahüppajate rõõmupidu jätkub, Kobayashi lõpuks medalil

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Seefeldi MMil toimunud suusahüpete meeskonnavõistluse absoluutne liider oli Saksamaa (Karl Geiger, Richard Freitag, Stephan Leyhe, Markus Eisenbichler), kellest Eisenbichler ja Geiger võitsid teist päeva järjest medali. Saksamaa kogus 987,5 punkti. Hõbemedali teenis Austria (930,9) punkti, pronksmedal läks Jaapanisse (920,2) punkti. Ülekannet kommenteerisid Heiko Heitur ja Kaarel Nurmsalu.

Enne võistlust:

Tiitlikaitsjana asub võistlustulle Poola (Piotr Zyla, Stefan Hula, David Kubacki, Kamil Stoch), kelle meeskonnas on toimunud kahe aastaga ainult üks muudatus – Maciej Koti on välja vahetanud Hula. Lahti MMil teenis hõbemedali Norra koosseisus Anders Fannemel, Johann Andre Forfang, Daniel-Andre Tande ja Andreas Stjernen. Poodiumi viimasele astmele kerkis toona Austria võistkond, keda esindasid Michael Hayböck, Manuel Fettner, Gregor Schlierenzauer ja Stefan Kraft.

Tänavusel MMil ei tasu kindlasti maha kanda Saksamaad (Karl Geiger, Richard Freitag, Stephan Leyhe, Markus Eisenbichler), kelle meestest võtsid üllatuslikult suure mäe inidviduaalvõistlusel eile kaksikvõidu Eisenbichler ning Geiger. Samuti tasub jälgida individuaalvõistlusel pronksmedali võitnud 23-aastase šveitslase Killian Peieri meeskonda. Šveitsi eest asuvad lisaks talle võistlustulle veel Andreas Schuler, Luca Egloff ja Simon Ammann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles