Järelvaadatav: Saksamaa kahevõistlejad kaitsesid tiitlit, Riiber sai lõpuks medali kaela

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Seefeldis peetud kahevõistluse paarissprindi võitis hüppevooru järel juhtinud Saksamaa duo Eric Frenzel–Fabian Riessle, kes edestas Norrat (Jan Schmid, Jan Magnus Riiber) 8,2 sekundiga. Austria (Franz Joseph Rehrl, Bernhard Gruber) sai pronksmedali (+9,2). 

Finiš:

Enne võistlust:

Kokku on üles antud 15 võistkonda, kellest asub tiitlikaitsjana starti Saksamaa võistkond (Eric Frenzel, Fabian Riessle). Tõsi, kaks aastat tagasi Lahti MMil oli Riessle asemel võistkonnas Johannes Rydzek. 30-aastane Frenzel tuli aga Seefeldis reedel suure mäe individuaaldistantsil Jan Schmidi (Norra) ja Franz-Josef Rehrli (Austria) ees kuuekordseks maailmameistriks.

Tunamullusel MMil võitis hõbemedali Norra duo Magnus Krog–Magnus Moan ja poodiumi viimasele astmele kerkis Jaapani paar Yoshito Watabe–Akito Watabe. Seejuures edestasid sakslased kaks aastat tagasi paarissprindis norralasi kõigest ühe sekundiga.

Hüppevoor järelvaadatavana:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles