VIDEO: Puidulabori leiutis kuulutas sõja rullbänneritele

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Puiduala kompetentsikeskuses Tsenter on valminud uudne lahendus, kuidas asendada firmade ja toodete reklaamimiseks kasutatavad rullbännerid loodussõbralikuma alternatiiviga, millele on nimeks pandud «ReBanner».

«ReBanner on hea näide sellest, kui kokku saavad noorus ja tehnoloogia ning püütakse leida lahendus praegu turul olevale bännerile, mis meie arvutuste järgi on üsna suure ökoloogilise jalajäljega,» rääkis Tsentri arendusjuht Kaido Mäesalu.

Kõikvõimalikel esitlustel ja messidel kasutatavad roll-up ehk rullbännerid on Mäesalu sõnul võrdlemisi lühikese elueaga, sest piisab kui muutub asutuse telefoninumber või tuleb reklaamile lisada midagi uut ja olulist, peab selleks tellima uue bänneri ning vana rändab prügi hulka. «Meie eesmärk oli astuda samm edasi ja teha toode, mida on võimalik kasutada pikemalt,» ütles Mäesalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles