Tartu ei andnud TalTechile võimalust ja astus sammu poolfinaali suunas

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Credit24 meistriliiga veerandfinaali avamängus teenis Tartu Bigbank veenva 3:0 (25:11, 25:17, 25:19) võidu TalTechi üle.

Tartu parim oli täna 18 punkti toonud Hindrek Pulk, Meelis Kivisild tõi Tartule 11, Samuel Joseph Walker 9 ning Jan Helenius 7 punkti. TalTechi parim oli 12 punktiga Mihkel Nuut.

Seeria teine kohtumine toimub laupäeval kell 17 Tartu Ülikooli spordihoones ning vajadusel kolmas kohtumine pühapäeval kell 15 samuti Tartus.

Enne mängu

Veerandfinaalides kohtuvad põhiturniiril üldarvestuses kohtadele 1.–8. tulnud võistkonnad vastavalt: 1. vs 8., 2. vs 7., 3. vs 6. ja 4. vs 5., kusjuures teine ja vajadusel kolmas mäng on kõrgema asetusega võistkonna kodus. Veerandfinaalide kuupäevad on 21. veebruar, 23. veebruar ja vajadusel 24. veebruar.

Põhiturniiri võitja Tartu Bigbank läheb vastamisi viimasena play-offi pääsenud TalTechiga, kellega peeti ka põhiturniiri viimane kohtumine ja saadi 3:0 võit. Avamäng peetakse kolmapäeval kell 19 TalTechi spordihoones. Teine kohtumine toimub laupäeval kell 17 Tartu Ülikooli spordihoones ning vajadusel kolmas kohtumine pühapäeval kell 15 samuti Tartus.

Tiitlikaitsja Saaremaa VK läheb vastamisi Läti klubi Jekabpilsi Lušiga ja esimene mäng toimub neljapäeval kell 20 Jekabpilsis. Teine mäng peetakse laupäeval kell 19 Kuressaares ning vajadusel kolmas kohutmine toimub pühapäeval kell 16 samuti Kuressaares.

Rakvere VK vastaseks on Läti esiklubi RTU/Robežsardze, avamäng toimub neljapäeval kell 19 Rakveres, teine mäng laupäeval kell 19 Lätis ja vajadusel kolmas kohtumine pühapäeval kell 14 samuti Lätis.

Viimase veerandfinaalpaari moodustavad Pärnu VK ja Selver Tallinn. Selle paari esimene mõõduvõtt toimub neljapäeval kell 18 Audentese spordihoones ja teine mäng laupäeval kell 17 Pärnu spordihallis. Vajadusel toimuv otsustav matš peetakse pühapäeval kell 17 samuti Pärnus. Needki vastased on alles hiljuti vastamisi olnud, kui 15. veebruaril jäi tulemusega 3:2 peale Pärnu meeskond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles