Südantsoojendav video: kutsikad kaotanud koer võttis oma hoole alla orvuks jäänud väikese kuusu

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kagu-Austraalias Hamiltoni linna lähedal rantšos elav koer Molly oli lohutamatu, kui tema kutsikad peagi pärast sündimist surid. Nüüd on Molly saanud aga uue hoolealuse — pisikese rebaskuusu, kes ema poolt hüljati. 

Jaanuaris sünnitas Molly üheksa kutsikat, ent ellu ei jäänud neist ükski, vahendab Nine News Australia. «Molly oli kohutavalt kurb ja otsis oma kutsikaid kõikjalt taga,» rääkis koera perenaine Elle Moyle. «Ühe otsingutiiru käigus sattus ta otsa väikesele kuusule ning nüüd on need kaks lahutamatud.»

Väike kukkurlane, kes sai nimeks Poss, ronib nüüd Mollyle selga ning kahekesi jalutavad nad mööda rantšo territooriumi ringi. Moyle'i sõnul on Molly kui uuesti sündinud ning Poss on tema tuju nähtavalt parandanud. Kuna kuusud on öise eluviisiga, veedab Poss suure osa päevadest puude otsas magades. Sel ajal hoiab Molly oma hoolealusel silma peal ning kui Poss ärkab, ronib ta krabinal taas Mollyle seltsiks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles