VIDEO Uku Suviste teisest kohast: hea koht, aga alati selline, et mingi väike asi jäi puudu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Laulu pingelises superfinaalis jäi Uku Suviste (36) teisele kohale. Juutuuber Sidni Tomson püüdis muusiku kinni ja uuris, kuidas Suviste ise teise kohaga rahule jäi.

«Noh, kohaga... Teine koht on tubli, hea koht,» muigas Uku. «Alati selline, et mingi väike asi jäi puudu esimest. Üldiselt väga rahul, sest ma ei ole kunagi nii kaugele saanud.»

Sidni uuris Uku käest ka seda, miks võitis siiski just Victor? «Mul on siuke kahtlus, et rahvahäältest jäi puudu,» sõnas Uku. «Miks puudu jäi, seda ma ei tea.»

«Ma arvan, et väga hea lugu oli ja väga hea esitus oli ja kogu nende töö oli väga hästi tehtud,» kiitis Uku võitjat.

Samuti uuris Sidni, mida toob tulevik Uku Suvistele nüüd, mil Venemaa talendisaates on käidud ja Eesti Laul on möödas. «Aftekale,» sõnas Suviste napilt.

«Järgmine nädal on väga kodumaine, sest meil on vabariigi aastapäeva nädal ja mul on see nädal põhimõtteliselt iga jumala päev esinemine, et tuleb see kuidagi läbi elada.»

«Tegelikult ma märtsis, pärast naistepäeva perioodi teeksin väikese puhkuse, võtaks aja maha ja seaks kursi siis juba uude kohta.»

Intervjuu lõpetas Uku oma fänne tänades. «Aitäh kõigile hääletajatele, teist oli väga-väga palju kasu,» sõnas muusik.

Vaata ka videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles