PM Rootsis. Järveoja: Marcus lubas ju rahulikult võtta...

Kris Ilves, Torsby
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ott Tänak ja Martin Järveoja hoiavad Rootsi MM-rallil nelja esimese kiiruskatse järel liidrikohta. Järveoja kinnitas, et hommikupoolik on kulgenud hästi. 

«Rajaolud olid üsna ühtlaselt lumised ja jäised, selle pärast väga kannatama ei pidanud. Võib-olal kahel viimasel katsel oli grammike lumekihti rohkem kui esimestel. Eks me lootsime, et need lumeolud selliseks jäävad,» sõnas Järveoja Postimehele. 

Paljudele rallisõitjatele on valmistanud probleeme lumevallid, Järveoja sõnul pole ta oma Rootsi ralli ajaloo jooksul aga nõnda palju vallidelt tuge saanudki.

«Lumevallid on tee ääres, nad on kõikjal lähedal. Siiani oleme olnud ilusti tee peal. Tore tunne, kui hoogu on natuke palju, siis vall toetab,» sõnas Järveoja.

Vallid said aga saatuslikuks Toyota ajutisele liikmele, rallilegendile Marcus Grönholmile, kes sõitis neljandal katsel teelt välja ning katkestas.

«Marcus lubas ju rahulikult võtta, aga eks rallisõitjate probleem on see, et kohe kui stardituled kustuvad, vajutatakse gaas ikka põhja. Eks tal uute autodega kogemust ka puudub. Kui kõigil kolmel katsel midagi juhtus, siis ilmselgelt tuleb talle see raskelt. Loodame, et ta saab homme jätkata ning saab mingi naudingu siit rallilt,» lootis Järveoja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles