PM Rootsis. Tänak: võrreldes eelmise aastaga on siin täiesti teine maailm

Kris Ilves, Torsby
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rootsi ralli liider Ott Tänak on võitnud reedese päeva jooksul kaks kiiruskatset ning sõitmist sõna otseses mõttes nautinud.

«Hommikul, eriti esimesel ja viimasel katsel, oli väga ilus ja puhas jää, seal oli lust sõita. Teisel katsel oli veidi lahtist lund, aga võrreldes eelmise aastaga on siin täiesti teine maailm! Sõita on väga nauditav, auto töötab väga hästi,» ütles Tänak.

Ometi arvab Tänak, et sellised tingimused kaua ei kesta ning juba teisel läbimisel läheb keeruliseks, kui lumi ja jää hakkab sulama. «Esimesel ringil olid kõigil sarnased tingimused, kuid nüüd on ilmselt see teine tera. Peame tööd tegema, kuid tore, et meil on teiste ees väike eelis. Loodetavasti suudame täna hästi lõpetada ning homme oleme juba paremal stardipositsioonil.»

Tänaku edu soomlase Teemu Sunineni ees on 5,5 sekundit. Kui palju Sunineni minek eestlast üllatanud on? «Tundub, et M-Ppordil on praegu väga hästi läinud. Nad on igal katsel tugevat minekut näidanud. Tundub, et Fiesta töötab hästi,» ütles Tänak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles