Humoorikas video: prestiižika koertenäituse säravaimaks osalejaks osutus võistluse kõige laisem neljajalgne

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Selle nädala alguses toimus New Yorgis iga-aastane Westminsteri kenneliklubi koertenäitus, mida väisas mitutuhat neljajalgset. Kuigi võitjaks kuulutati kõige paremini esinenud koer, oli selle võistluse suurimaks staariks hoopis neljajalgne, kes paistis silma laiskusega.

Käharakarvaline bichon nimega Winky võitis kõigi pealtvaatajate südamed agility-rada läbides, sest otsustas vaatamata oma perenaise ergutustele asja ette võtta omas tempos. Kui päeva rajarekord kuulus 32.05 sekundiga borderkollile nimega Verb, siis Winky lõplikuks ajaks sai 100 sekundit. 

Ei tasu aga arvata, et Winky niisama aega raiskas. Tema paistis olevat oma missiooniks võtnud end publikule igast küljest põhjalikult näidata. Kiirustada pole vaja — Winky läbis takistused rahulikult ning jäi vahepeal seisma, et oma värskeltleitud austajaid rõõmustada. 

Vaata vahvat videot Winky esinemisest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles