Video: kus on Rainer Vakra? (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Plagiaadisüüdistuste laviini alla sattunud Rainer Vakra ei ilmunud täna tööle ning väldib kaamerasilma ette sattumist.

Täna kell 10.00 algas Toompeal riigikogu istung, kuhu olid oodatud kõik 101 rahvasaadikut. Et plagiaadisüüdistuste alla sattunud sotsiaaldemokraadist Rainer Vakra eile intervjuudest keeldus, läks Postimees meest Toompeale otsima, et temalt juhtunu kohta aru pärida. Kuigi meest ka täna tööl polnud, oskasid teised riigikogu liikmed meid õigele teele juhatada. Vaata ülalolevast videost, kus Rainer Vakra end ajakirjanike eest peidab. 

Eesti Ekspress kirjutas eile, et poliitik viksis ülikoolis bakalaureusetaseme lõputöö pakendikogumisest sõna-sõnalt maha toona veel ilmumata Säästva Eesti Instituudi raportitest, mille saatis talle diplomitöö juhendaja.

Vakra vältis kaamerat nagu tuld, kuid süüd ei tunnistanud. Ta teatas enne lõunat sotsiaalmeedias, et 17 aastat tagasi kõrgharidust omandades osales ta lõputöö raames Tartu pakendikogumise katseprojektis ja raporti koostamisel.

«Kirjutasin oma diplomitöö heauskselt, kasutades seejuures ka juhendaja poolt mulle edastatud toona avaldamata ja projektis osalejate ühistööna loodud materjale,» kirjutas Vakra.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles