VAATA Uus hooaeg! «Roaldi nädal» alustas reportaažiga mässumeelsetest üksikkandidaatidest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänasest naaseb Kanal 2 ekraanile haarav reportaažide sari «Roaldi nädal», mis pakub avameelset sissevaadet eestlaste kohati ilusasse, teinekord aga ka väga valusasse maailma. Avaloona toob Roald Johannson ekraanile värvikad poliitilised isemõtlejad.

Roald Johannsoni inimlikud ja haaravad reportaažid toovad sel kevadel Kanal 2 ekraanile uued kohtumised ja teemad, mis avavad Eestit ja siin elavaid inimesi uuest küljest. «Meie seljakott on materjalist pungil, nagu ikka oleme Eestile teinud tiiru peale ja sõitnud sadu kilomeetreid. Ma julgen lubada, et sel kevadhooajal me üllatame Eesti inimesi täpselt samamoodi nagu viimased kolm aastat Eesti elu võlu ja valuga. Ehk siis lood meie ümbert, mõned lood natuke raskemad ja mõned kindlasti kergemad,» sõnab Roald Johannson.

Hooaeg algab igati hoogsalt koos Riigikogu valmistel kandideerivate üksikkandidaatidega. Alati on neil mure, et valmiste ajal nende hääl mammutparteide kõrvalt ei kosta - nüüd saavad nad oma käsutusse kogu Roaldi saate ning räägivad kõik südamelt ära. Nad ei kuulu erakondadesse, vaid kandideerivad Riigikogu valimistel uhkes üksinduses. Kuidas nad oma valmimiskampaania teevad ja mida loodavad Riigikogus ära teha? Roald Johannsoni tõeliselt värvikas reportaaž poliitiliste isemõtlejatega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles