Ossinovski: Vakra ei ole mulle vist seni valetanud (14)

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimees Jevgeni Ossinovski tõdes, et Rainer Vakra lõputöö plagiaadikahtlus ei tee talle rõõmu.

«Plagiaadikahtlus on väga tõsine asi. Rainer Vakraga sel teemal täna vestlesime,» ütles erakonna juht Jevgeni Ossinovski ja lisas, et tunneb Vakrat isiklikult sellest ajast saadik, kui ta sotsidega liitus. 

Kuigi riigikogu koridorides on Vakra võimalikust plagiaadist sosistatud juba aastaid, tuli Ossinovski sõnul talle täna ilmunud uudis kui välk selgest taevast. «Mina kuulsin sellest eile pärastlõunal, aga ega see meile rõõmu ei tee» ütles ta.

Tallinna ülikool teatas täna, et on otsustanud kokku kutsuda komisjoni, kes otsustab, kas Rainer Vakra 2002. aastal esitatud lõputöö on plagiaat või mitte.

Vakra ise ei nõustu kaamera ette tulema. "Ma edastasin vastused kirjalikult," ütles ta vaid.

Kas poliitikut võivad oodata erakonna juhatusepoolsed sanktsioonid, kui plagiaadikahtlus saab ka ülikoolist kinnituse? Vaata, mida vastas Ossinovski ülalolevast videost.

Kommentaarid (14)
Copy
Tagasi üles