Britid, kes on valmis kannatama kõike, et saavutada oma iidolite välimus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Sain Kimiga «tuttavaks» kui vaatasin sarja «Kardashianid». Ma olin koheselt võlutud ning võtan seda kui komplimenti, kui mind temaga võrreldakse,» räägib Chloe. 

Täna õhtul 21.30 näitab Kanal 2 dokumentaalfilmi brittidest, kes on valmis kõigeks, et saada oma iidolite sarnane välimus.

Filmis «OMG: Tee mulle kuulus nägu» kohtume 31-aastase Chloe Saxoniga, endise glamuurimodelliga Miamist, kes praegu elab Manchesteris. Naine kopeerib Kim Kardashiani igal võimalikul moel. Ta soovib endale multimiljonäriga sarnanemiseks tuharate implantaate. Tema elukaaslane Michael ei soovi võltsvälimusest aga midagi kuulda ning on mures Chloe kinnisideede ja plastiliste operatsioonide pärast. Ta soovib, et Chloe kaaluks protseduurist loobumist, kuna on niigi perfektne. Chloe ei hooli sellest ning mitte miski ei pane teda ümber mõtlema. Senini on Chloe kulutanud tuhandeid rinoplastikale, Botoxi süstidele, rindade suurendamisele ning täidetele põsesarnades ja huultes.

Dokumentaalfilmis võib näha ka Chloe parimat sõbra Munis Ahmedi, kes sarnaneb One Directioni endisele lauljale Zayn Malikile, 22-aastast Liamit Birminghamist, kes ihkab endale Katie Price'i looki ja 22-aastast Shane'i, kes on kulutanud kolm aastat oma elust, et saavutada Keni nuku välimus.

Dokumentaalfilm «OMG: Tee mulle kuulus nägu» on Kanal 2 eetris täna õhtul, kell 21.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles