Video: mahajäetud majja kanepit suitsetama läinud seltskond leidis eest täiskasvanud tiigri

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: BARC / Facebook

Esmaspäeval sai Houstoni politsei kõne end mureliku linnakodanikuna tutvustanud ja anonüümseks jääda soovinud mehelt, kelle sõnul oli ta koos sõpradega sisenenud mahajäetud majja, et seal segamatult kanepit suitsetada. Hoone garaažist leidis seltskond aga puuri, milles lesis elus tiiger. 

«Meie esimene reaktsioon oli küsida, kas nad olid juba kanepi mõju all või nägid nad tõepoolest tiigrit,» sõnas Houstoni politseijaoskonna korrakaitsja Jason Aldrete telekanalile KTRK. «Tiigripuur oli kinnitatud vaid nailonpaela ja kruvikeerajaga ning loom oleks võinud sealt suurema vaevata välja tungida.»

Lisaks Tysoniks ristitud kiskjale leidsid politseinikud majast mitu karbitäit liha, ent ei ühtki teist märki sellest, et keegi seal püsivalt elanud oleks. Kuigi tiiger tundus olevat rahulik, uimastati ta ettevaatusabinõuna ja saadeti metsloomade varjupaika, mille täpset asupaika politsei avaldama ei soostunud. 

Seni ei ole teada, kellele tiiger kuuluda võis. Texase osariigis on tiigri omamine spetsiaalse loaga küll legaalne, ent Houstoni linnale luba ei laiene. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles