Järelvaadatav: Rakvere põrmustas Selveri ja kindlustas kohtumise Riiaga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Credit24 Eesti-Läti ühisliiga viimases voorus sai Rakvere 3:0 (25:21, 25.18, 25:23) jagu Tallinna Selverist ja kindlustas liigas kuuenda koha. See tähendab, et järgmisel nädalal mängitakse play-offis liiga kolmanda meeskonna ehk Riia Tehnikaülikooliga.

Selver oli juba enne mängu, täpsemalt eilse 2:3 kaotusega Pärnule, kindlustanud endale põhiturniiri viienda koha.

Enne mängu:

Kuigi tabelis paiknevad meeskonnad kõrvuti, Rakverel võimalust Selverit püüda pole. Küll on mäng virumaalaste jaoks oluline, sest ka Jekabpilsi klubi on sarnaselt nendega senise 19 mänguga kogunud 28 punkti ja 10 võitu. Rakvere püsib ees napi võidetud/kaotatud geimide suhtega: 34-35 ehk 0,97 lätlaste 36-38 ehk 0,95 vastu.

Jekabpils kohtub oma viimases matšis üheksanda meeskonna, edasipääsulootuse minetanud Daugavpilsiga.

Kuuenda seitsmenda koha vahe on, kus tuleb mängida veerandfinaalide otsustavad mängud. Kuues meeskond kohtub pääsu eest nelja parema sekka kolmandana lõpetanud Riia Tehnikaülikooliga. Seitsmes madistab põhiturniiri teisega, kelleks on hetkel Tartu Bigbank, kuid neil on erinevalt ühe punktiga ees olevast Saaremaast veel üks mäng pidada – Tallinnas TalTechi ehk TTÜga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles