Tipphetked: Juventus sai liiga tagumise otsa meeskonna vastu veenva võidu (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vanadaam võitis jälle. Itaalia vutiliiga liidril Juventusel ei tekkinud suuremaid probleeme Frosinone alistamisega. Võit tuli skooriga 3:0.

Paulo Dybalal kulus liiga eelviimase meeskonna vastu kauni kauglöögiga skoori avamiseks kuus minutit ja Leonardo Bonucci duubeldas 11 minutit hiljem skoori. Mängu viimase värava eest hoolitses 63. minutil Cristiano Ronaldo.

Enne mängu

Juventus on Itaalia meistrivõistluste kindel liider, olles 23 mänguvooruga kogunud 63 silma. Lähim jälitaja Napoli jääb neist maha 11 punktiga, kolmandal kohal olev Milano Inter aga juba 20 punktiga.

Eelmisel hooajal esiliigas mänginud Frosinone võitleb aga püsimajäämise eest. Praegu on nad väljalangemistsoonis eelviimasel ehk 19. kohal. Punkte on nad 23 mänguvooruga kogunud 16. Nende ees 17. ja 18. kohal oleval Empolil ja Bolognal on punkte 18. Ragnar Klavani koduklubi Cagliari on näiteks 21 punktiga 15. kohal. 

Kogu mäng järelvaadatavana:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles