Postimees TV: Super-Kelly sooritas viimasel katsel triki, mida polnud ükski naine varem teinud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Raudsete närvidega Kelly Sildaru tuli Park City’s rennisõidu maailmameistriks! Ja millise sooritusega... Kuldmedal tuli viimase katse viimase trikiga, mida polnud rennisõidus varem ükski naine teinud. Kelly tegi selle ära! Vaata allolevast videost Super-Kelly parimat katset.

Naiste rennisõidu finaali lühikokkuvõte:

Naiste rennisõidu finaal algas Kelly Sildaru jaoks ebaõnnestumisega, kui ta eksis eelviimase hüppe maandumisel ning viimast hüpet ei sooritanudki. Kohtunikud hindasid tema sooritust vaid 51,80 punktiga, mis andis avavooru järel alles viienda koha. Esimese laskumise järel hoidis liidripositsiooni olümpiavõitja Cassie Sharpe (Kanada)94,40 punktiga, teine oli Brita Sigourney (USA) 90,60 punktiga ning kolmas Rachael Karker (Kanada) 85,20 punktiga.

Teises voorus tõusis Sildaru 88-punktilise sooritusega pronksmedalile. Medalipretendentidest keegi teises voorus oma tulemust ei parandanud.

Viimasel katsel läks Sildaru täispangale ning riskis viimasel hüppel, kus keeras kraade juurde ning tegi kolm pööret ümber oma telje. Seda trikki polnud rennisõidus ükski naine mitte kunagi varem teinud. Kohtunikud hindasid Sildaru pingutust ning andsid 95 punkti.

See pani pinged peale teiseks langenud Sharpe’ile. Pingekoorem osutus kanadalannale liiga suureks ning tema viimane katse ebaõnnestus, mis tähendas, et Sildaru tõusis esimest korda karjääris täiskasvanute maailmameistriks.

Tulemused:

Foto: Ekraanitõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles