«Sinu hing särab igavesti minu hinges.» Jalgpallimaailm mälestab lennuõnnetuses hukkunud jalgpallurit

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Sinu hing särab minu hinges igavesti ja peegeldab minu eksistentsi,» kirjutas Argentina jalgpalluri Emiliano Sala õde Instagrami. Lootus, et lennukiga alla kukkunud Sala siiski üles leitakse, oli imeväike. Täna see lootus kustus.

Sala oli lendamas Walesi, et liituda oma uue koduklubi Cardiff Cityga, kes pidi maksma mehe ülemineku eest Prantsusmaa kõrgliigaklubile Nantes 15 miljonit naela. Piper PA-46 lennuk ei jõudnud aga sihtkohta ning selle leidmiseks algatati otsingud, mille võimud lõpetasid kolm päeva pärast õnnetust.

Sala perekond ei andnud alla ning kogus ühisrahastuse kaudu üle 300 000 naela otsingute jätkumiseks. Lõpuks leiti alla kukkunud lennukivrakk leiti La Manche’i väinast Guernsey saare lähistelt üles. Neljapäeval tõsteti vrakk ka üles ning Briti politsei kinnitas, et leiti ka Sala surnukeha.

28-aastaselt hukkunud Sala mälestuseks on paljud tippjalgpallurid sotsiaalmeedias ka kaastunnet avaldanud, teiste seas avaldas Liverpooli jalgpallur Dejan Lovren, et palvestas Sala eest iga päev. Vaata videost, kes teda mälestasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles