Elmar LIVE: Kreem ja Lepland esitavad loo «Läbi öise Tallinna»

Raadio Elmar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ott Lepland ja Jaagup Kreem lähevad ühisele kontserttuurile nimega «Neli akordi». Muusikud käisid külas raadio Elmar hommikuprogrammis ja esitasid otse-eetris loo pealkirjaga «Läbi öise Tallinna».

Elmari otsestuudios esitatud loo valik sai tingitud muusikute varahommikusest sõidust Tallinnast Tartusse, mil teekonda alustati kella nelja paiku hommikul. Lumised tänavad ja öötuledes Tallinn andsid idee, et Elmari hommikuprogrammis on kõige teemakohasem mängida Sal-Salleri poolt kirjutatud lugu «Läbi öise Tallinna».

Kuigi Ott Leplandi ja Terminaatori tavapärased repertuaarid on väga mitmekesised, valiti artistide ühise kontserdi jaoks just kuldne kesktee. Muusikud märgivad, et ei mängita päris võõraid lugusid, kuid samas ei saa ka eeldada ka ainult A-kategooria hittide esitamist. «Ütle miks» ja «Kuula» on aga kindlasti mängukavas. «Põhiline on see, et avame telgitaguseid, kuidas üks või teine lugu sündis. Oleme jätnud iseendile põnevuse momendi ja otsustasime, et üksteisele neid jutte enne esinemist ei avalda,» lausus Kreem. 

Kontserttuur «Neli akordi» kestab ajavahemikul 12.-23. veebruar ja kokku antakse üheksa kontserti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles