Romantika Kanal 2s: Ajatu «Jane Eyre» ehk guvernandi ja sünge peremehe südantlõhestav armulugu

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hilisõhtul kell 23:35 näitab Kanal 2 Cary Fukunaga lavastatud ning parimate kostüümide Oscarile nomineeritud ajatut draamat «Jane Eyre» (USA/ UK 2011), peaosas võluvate näitlejate Michael Fassbenderi ja Mia Wasikowskaga. 

Pärast rõõmutut lapsepõlve ja iseseisvaks saamist saab Jane Eyre (Mia Wasikowska) lõpuks ometi välja oma lapsepõlvekodust, mis oli tema jaoks kui õudusunenägu ning hakkab koduõpetajaks. Ta saab tööd Thornfieldi villas, kus ta kohtub sünge ja külmaverelise villaperemehega, härra Rochesteriga (Michael Fassbender). Mehe iseloomust hoolimata tekib Jane'il peremehega lähedane sõprussuhe ning peagi ta ka armub temasse. Näib, et lõpuks ometi on Jane leidnud enda õnne. Kuid kui härra Rochesteri õudsed saladused hakkavad tasapisi päevavalgele tulema, satuvad Jane'i tunded suure küsimärgi alla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles