Postimees TV. Porzingis: tunnen end hästi ja olen valmis platsile naasma

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalliliigas NBA New York Knicksist Dallas Mavericksi siirdunud lätlane Kristaps Porzingis andis uue klubi mängijana esimese pressikonverentsi.

Korvpallisõbrad spekuleerivad, et mullu veebruaris raske põlvevigastuse saanud Porzingis on traumast taastunud ja mängukõlblik, kuid sellegipoolest lahkus lätlane New York Knicksist, kelle ridades pidas ta unelmate liigas 186 kohtumist. Kuid pole teada, millised olid Porzingise ja tema endise koduklubi omavahelised suhted ning mees ise ei taha (veel) saladuseloori kergitada.

«Olukord on selline, nagu ta on. Ma keskenduksin pigem sellele, mis mind ees ootab. Võib-olla tuleb aeg, kui ma lähen selles olukorras pisiasjadesse. Praegu ma tahan keskenduda oma uuele meeskonnale, Dallas Mavericksile,» lausus 23-aastane Läti vägilane pressikonverentsil.

Enda tervise kohta sõnas Porzingis: «Mul läheb väga hästi. Mu jalad on suurepärased. Ma olen põnevil, et saan varsti tagasi platsile. Ma proovin olla kannatlik ja teha kõik väikesed asjad õigesti. Ma tunnen end hästi ja olen valmis platsile naasma.»

Mitme mängija vahetustehingus liikusid Porzingisega koos Mavericksi veel Trey Burke, Courtney Lee ja Tim Hardaway juunior. Vastupidise teekonna võtsid ette Dennis Smith juunior, Wesley Matthews ja DeAndre Jordan. Lisaks andis Mavericks Knicksile kaks tulevast noormängijate draft’i (ilmselt 2021. ja 2023. aasta) esimese ringi valikut.

«Ma olin üllatunud. See oli midagi, mida ma ei oodanud, aga esimesed muljed on suurepärased. Kõik on mind hästi vastu võtnud. Olen põnevil, et saan olla selle organisatsiooni osa,» rääkis Porzingis, kes hakkab Dallases kandma särki numbriga 6.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles