Ojamets võimalikust põhiturniiri võidust: me peame mängima, mitte arvutama

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Credit24 Meistriliigas alistas kodumängu Võrus pidanud Tartu Bigbank tasavägises mängus 3:2 (25:16, 22:25, 25:22, 17:25, 15:11) Läti esiklubi RTU/Robežsardze. Tartu peatreeneri Andrei Ojametsa sõnul oli tänane mäng tema hoolealuste poolt kerge altminek, sest Võrust sooviti lahkuda kolme punktiga.

«Tahtsime kolme punkti saada, aga vastane ei tahtnud meile midagi kinkida. Servi vastuvõtul tekkis neljandas geimis täielik ärakukkumine. Hea, et saime ka viiendat geimi proovida. Peame Saaremaa ja TalTechi vastu kindlasti pingutama, et võimalik põhiturniiri võit ära kindlustada,» ütles Ojamets.

Hindrek Pulk sõnas, et sellise mänguga läheb neljapäeval Saaremaa vastu raskeks. Ojamets oli temaga nõus: «Tal on õigus. Meie mäng lõi kõikuma täna servivastuvõtu pealt. Fakt on see, et Pärnu ja Saaremaa vastu, kellel on väga korralik serv, läheb sellise vastuvõtuga raskeks. Meil on rünnakul võimsust, aga mäng läheb liiga lihtsaks. Neil on kvaliteeti, aga kes me näeme. Elame päev korraga. »

Võimaliku põhiturniiri võidu kohta ütles Tartu peatreener: «Midagi pole veel käes. Peame võtma mängu korraga ning mitte tegelema matemaatikaga. Täna oli näha, et kui üht või teist meest platsil pole, siis jäi hasardist puudust. Meil on vaja neid mehi, kes suudavad meeskonna üles kütta. Keegi peab platsi peal tujutõstja rolli enda peale võtma.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles