Finaali pääsenud Uku Suviste võrdlusest Venemaa lavaga: kodus on ka hea esineda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna ühena kuuest artistist 16. veebruaril Saku Suurhalli finaali jõudnud Uku Suviste sõnas, et kunagi ei saa 100% ühegi esitusega rahule jääda, aga ta on oma tiimi koostööga rahul.

«Kuna sel aastal oli esimest korda tegemist poolfinaalide otsesaatega, siis need proovid, mis me tegime, siin eile ja täna, selle ajaga suutsime päris palju head koostööd teha terve Eesti Laulu tiimiga ja oma tiimiga. Enamus asju, mis ootas linnukest taha, siis selles mõttes täitsa hästi [olen esinemisega rahul - toim],» sõnas Uku.

Uku Suviste oli kindla peale teise poolfinaali kõige silmapaistvama välimusega meesartist. Selle tulemusena toodi nii mitmelgi korral paralleele tema ja Victor Crone'iga. Mida arvab Uku sellest, et talle on viidatud kui teise poolfinaali Victorile?

«Tekitan küsimuse: kas see tähendab, et Victor Crone oli esimese poolfinaali Uku Suviste?» jättis Eesti laulja veel küsimusele vastamata.

Uku Suviste käis hiljuti ka Venemaal õnne proovimas, kui osales sealses talendisaates. Võit jäi sealt tulemata, aga paljud kogemust sai ta siiski kaasa võtta. Praegu ütles Uku, et kuigi seal oli rohkem silmapaare tema esinemist jälgimas, siis on ka kodus hea esineda.

Finaaliks väga suuri muutusi Uku kavas ei plaani, aga midagi kindlasti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles