Video: vaata, keda kutsub Eesti Laulu finaali jõudnud Stefan superinimesteks

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mida lähemale Eesti Laulu esimene finaali jõudis, seda kindlamaks sai fakt, et Stefan on selle üks suurfavoriite. Tema fännid ja laulja ise ei pidanud pettuma ning noormees pääseski 16. veebruaril toimuvasse finaali.

Aga veel enne, kui tehti selgeks, kes finaali saavad, valisid üheksast žüriiliikmest koosnenud paneel oma neli lemmikut, kes võiksid kuue edasisaaja hulka kuuluda. Nende hulgas oli ka Stefan.

Kuigi finaalkoht sellega ei olnud garanteeritud, siis oli laulja õnnelik, et ta niivõrd prestiiže žürii lemmikute hulka kuulus.

Žüriisse kuulusid muusik Tanel Padar, muusikamänedžer Toomas Olljum, laulja ja laulupedagoog Maiken, muusik Ott Lepland, kirjanik ja kriitik Berk Vaher, lauljanna Luisa Rõivas, raadiosaatejuht Margus Kamlat, raadiosaatejuht Kristjan Hirmo, muusikaprodutsent Sven Lõhmus.

«Kui žürii mind valis, siis mul oli loomulikult hea meel. Mis ma muud saan öelda. Aga see ei otsustanud midagi, pinge oli ikka üleval. Kui ma sain teada, et ma sain valituks, siis oli juba hea,» kirjeldas Stefan oma tundeid.

«Loomulikult on hea meel, et žürii valis lemmikute hulka. Sihukesed superinimesed koosseisus ja panevad mulle nii hea hinda. Mis ma muud saan öelda neile, kui suur tänu. Kummardus,» lisas laulja.

Stefan on esitlusega rahul, sest kõik läks nii nagu plaanitud. Laulu «Without You» esitanud Stefan ei tea veel, kas finaalis tuleb samasuguse kava järgi esitus või midagi muudetakse, kõik oleneb tiimiga läbirääkimisest, küll aga ta soovib oma kaaslaseid tänada, et üheskoos midagi nii suurt saavutati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles