Video: Eesti Laulu poolfinalist Jennifer Cohen ennustab, kes täna edasi pääsevad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul toimub Tartu ülikooli spordihoones Eesti Laulu esimene poolfinaal, kust võtab osa ka noor lauljatar Jennifer Marisse Cohen. Elu24 püüdis Jenniferi proovides kinni ning uuris, kas esinemiseks on kõik valmis ja kes finaali pääsevad. Vaata videot!

19-aastane Jennifer tunnistas, et tundis ennast täna proovis laval hästi. «Eile oli meil peaproov ja ma sain seal oma kõige suurema närvi välja elada, täna ma läksin lavale juba selle mõttega, et olen uhke enda üle ja tundsin ennast vabalt ja ilusalt,» rääkis staarisaatest tuntust kogunud lauljatar.

Jennifer avaldas, et riietus, mida ta tänases poolfinaalis kannab, polnud sugugi alati nii plaanitud. «Tegelikult oli mul hoopis teistsugune riietus, mille ostsin Dubaist, aga ma tundsin, et see jääb hoopis finaali. Kui ma saan finaali, siis ma tahan just seda selga panna,» paljastas noor lauljatar.

Koreograafia on Jenniferi lool küllalt lihtne. «Ma ei taha esinemise ajal mõelda, et nüüd teen käega nii või nüüd astun nii, vaid just sellest, millest see laul räägib. See räägib mu õelapsest, kes on 9-kuune väike beebi ja see on talle,» rääkis lauljatar.

Loo peategelane aga täna saalis ei istu. «Ma olen nii kurb, et siia ei lubata lapsi, aga ta istub isaga kodus ja vaatab,» ütles Jennifer.

Intervjuus ennustas Jennifer, kes on need kuus, kes tänasest poolfinaalist edasi pääsevad.

Kuula ka Jenniferi võistluslaulu «Little Baby El»:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles