Kinoõhtu Kanal 2s: võrratu Shirley MacLaine läheb unustamatule teekonnale tragikomöödias «Viimane sõna» (1)

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shirley MacLaine & Philip Baker Hall, kaader filmist
Shirley MacLaine & Philip Baker Hall, kaader filmist Foto: CAP/MFS / Image supplied by Capital Pictures/Scanpix

Täna südaööl on terava huumoriga komöödia tele-esilinastus! Kanal 2 eetris on Ameerika Ühendriikides 2017. aastal valminud film «Viimane sõna», kus näeb armastatud veterannäitlejanna Shirley MacLaine'i imelist kehastumist kontrollivaks vanaprouaks, kel ees aga imeline teekond.

Harriet Lauler (Shirley MacLaine) on pensionile jäänud endine superedukas ärinaine, kes hoidis nii töös, eraelus kui ka ümberkaudu kõiki oma raudse kontrolli all. Nüüd on Harriet otsustanud, et ka tema järelehüüe peab olema kirjutatud täpselt tema soovide järgi.

Vanaproua palkab noorukese ajakirjaniku Anne Shermani (Amanda Seyfried) seda tähtsat kirjatükki koostama. Kangekaelne neiu paneb vana ärihai sealjuures klaarima suhteid lähedastega – teiste hulgas eksabikaasa Edwardi (Philip Baker Hall) ja tütre Elizabethiga (Anne Heche).

Sellest ootamatult keerukaks kujunenud ülesandest kujuneb mõlema naise jaoks elumuutev sündmuste ahel.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles