Laura Põldvere ja Ingrid Mänd räägivad sotsmeedias vohavast nilbusest: raha on pakutud ka minu kasutatud aluspesu eest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lauljatar Laura Põldvere ja instastaar Ingrid Mänd käisid «Õhtu!» saates ning rääkisid, millised on olnud nende kogemused netikommentaatoritega ja milliseid konkreetseid pakkumisi on nad sotsmeedias saanud.

Laura Põldvere rääkis, et tänu aastate pikkusele kogemusele ta enam kommentaariumite sisu ei analüüsi. Ometigi tunnistas naine, et ei julge neid asju välja öelda, mida talle seni kirjutatakse ja öeldakse. «Ma ei tea, kust see inimestel tuleb,» sõnas Laura. 

«Isegi see, et mehed teevad seda, aga tegelikult ka naised teevad seda. Just hiljuti ongi väga paljud naised kirjutanud igasuguseid ebameeldivaid asju.»

«Rõve», «lehm», «tõmba ennast oksa», «seest ja väljast kole» on vaid mõned näited õelatest asjadest, mida naisterahvad on Laurale kirjutanud. «See on selline tüüpiline,» teab lauljatar rääkida.

Instastaar Ingrid Mänd tunnistas, et on aastate jooksul saanud igasuguseid pakkumisi. «Pakkumised tulevad tavaliselt meestelt, igasugused sponsorluse pakkumised on tavalised,» sõnas ta.

«Näiteks on pakutud raha minu kasutatud aluspesu eest, siis üks meesterahvas oli päris suuri summasid valmis maksma, et ta saaks mu jalgu nuusutada,» avalikustas Ingrid.

«Tal oli fetiš, ta juba pikalt olevat jälginud mu jalgu sotsiaalmeedias ja ühesõnaga mingi selline teema,» lisas ta. 

«Tavaliselt, üldjuhul on selliste pakkumiste jaoks tehtud varikontod,» sõnas Ingrid. «See noormees oli aga täitsa oma nime ja konto alt. Ta tundus muidu isegi täitsa normaalne, aga oligi lihtsalt selline fetiš.»

Samas tunnistas Ingrid saates ka, et tõenäolist ka nii on, et mida paljastavamaid pilte endast lisada, seda enam tuleb ka kohatuid pakkumisi. «Mingil määral ongi nii,» sõnas ta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

käsitle kui splindita granaati

A post shared by Ingrid Mänd (@ingridm5nd) on

«Aga mul on ka tuttavaid, kellel on pildid pigem sellised, kus nad on kurguni riietatud ja pigem tuleb ka neile pakkumisi, et võtta riided seljast ja näita,» teadis Ingrid rääkida.

Laura rääkis, et tema pesupiltide puhul on tavaliselt tegu koostöödega. «Minu jaoks need pildid on pigem kunstilisest aspektist ja minu eesmärk on ikkagi promoda seda, et inimesed teeksid trenni ja et see oleks inspiratsiooniks.»

Lauljatar leiab ka, et pesupiltide lisamine ei õigusta võõraste poolt sellist suhtumist ja käitumist. «Minu meelest seal tulebki see vahe, et inimesed ei vastuta selle eest, mida nad ütlevad ja teevad. Ega see mees, kui ta mulle tänaval vastu tuleb, siis ta ei ütle mulle seda.»

Katrin Tiidenberg selgitas aga saates, miks käituvad inimesed sotsiaalmeedias labaselt. Vaata edasi videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles