PM Monte Carlos. Neuville: Sebastieni võit oli veidi masendav

Merili Luuk, Monte Carlo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolm aastat järjest Sebastien Ogier’ järel autoralli MM-sarjas teise koha saanud Thierry Neuville alustas Monte Carlos järjekordset tiitlijahti… teise kohaga. Üldplaanis jäi belglane hooaja avaetapiga rahule ja mõtleb juba Rootsi rallile. Vaata videointervjuud.

Thierry, kui kaua sa jaksad niimoodi Sebastieniga võidelda? Küll on see vahe 0,4 sekundit, küll 1,1 sekundit?

Ma ei tea, arvan, et see pole viimane kord sellist nappi võitlust näha ega kindlasti mitte ka esimene. Usun, et tulevikus on neid võitlejaid veelgi – Ott oli sel nädalavahetusel jälle väga kiire, nägime, et Kris Meeke sai esimesel rallil Toyotaga samuti kiiruse üles. Kindlasti tuleb see väga põnev võitlus!

Kas sa saad üldse teise kohaga rahul olla? 

Ma ei tea, kas saaksin olla rahul-rahul. Lõpuks on need punktid olulised MM-tiitli jaoks. Muidugi tahtsime võita, Sebastieni võit oli meie jaoks veidi masendav, aga vähemalt me proovisime. Tegime väikese vea, mis maksis meile lõpuks võidu. Meie mõtted on juba Rootsi rallil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles