PM Monte Carlos. Ogier ei anna endale enne finišijoont asu, Neuville lubab gaasi vajutada

Merili Luuk, Gap
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uus rallihooaeg on küll alanud, aga midagi pole muutunud – Sebastien Ogier ja Thierry Neuville peavad jälle vägikaikavõitlust esikohale. Puudu on vaid Ott Tänak, kes rihib usinalt poodiumikohta.

Ogier’ ja Neuville’I lahutab 4,3 sekundit. Esimest rallit Citroeniga kihutav Ogier on uue autoga rahul, kuid ei anna enne homset finišijoont endale asu. 

«Olen enesekindel, aga kogu mäng jääb homsele. Edumaad pole sekundites just palju, aga olen oma päevadega väga rahul. Täna oli jälle väga keeruline päev, aga õnnestus vigu vältida. Tahan töö homme lõpule viia!»

Neuville’I sõnul pole 4,3 sekundit küll suur vahe, aga samas on see Ogier’le praegu piisav. «Kaotasime täna hommikul veidi aega, kuid tegime selle pärastlõunaga tasa. Homme tuleb ilmselt sama.»

Belglase sõnul  olid esiauto märkmed laupäeva hommikul keerulistes ilmaoludes veidi liiga ettevaatlikud, kuid pärastlõunasteks katseteks oli info täpne. «Nii saingi gaasi vajutada.»

Neuville avaldas homseks ka sõjaplaani: «Me ei tea täpselt, mis ilmaolud homme valitsevad, aga loodan, et homme on keerulised tingimused, vaid nii saan Sebastieniga võidelda.»  Seega asud vajutama? «Jah!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles