Postimees TV: Mikkelsen tegi loetud meetrid enne katse lõppu saatusliku avarii

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Andreas Mikkeslen on de jure Monte Carlo rallil neljandal kohal. De facto on ta katkestanud, sest mees ületas üheksanda kiiruskatse finišijoone kolmel rattal.

Mikkelsen eksis kiiruskatse viimases kurvis: norrakas oli hädas alajuhitavusega, pidi kaks korda kurvi sisse keerama, aga kaldus välja ja tabas tee ääres olnud puud, mis rebis tema Hyundailt vasaku tagumise ratta koos vedrustusega küljest. Sellist probleemi teepervel parandada võimalik pole ja seega sai Mikkelseni päev otsa.

«Viimane kurv oli mul legendis kirjas täisgaasiga läbimiseks, et katse finišisse võimalikult hästi jõuda,» selgitas Mikkelsen ise katse lõpus juhtunut.

Ralli eel rääkis Mikkelsen Postimehele, et teab, mis tema mure on: «Eelmine aasta oli mu karjääri ilmselt halvim ning võtsin aja maha, et see kõik unustada. Tean, et olen vahel liiga tormakas ning tahan liiga palju. Mind usaldatakse, tean seda ning loodan Hyundaile mitte tuska valmistada. Loodan, et saan alustada puhtalt lehelt. See on andnud mulle motivatsiooni.»

Nagu näha, algas aasta taas halvasti.

Monte Carlo ralli üldseis pärast 9. kiiruskatset: 1. Ogier, 2. Neuville +5,6, 3. Loeb +1.41,6, (Katkestab: Mikkelsen +1.44,9,) 4. Latvala +1.46,6, 5. Tänak +2.32,1, 6. Evans +3.01,7, 7. Meeke +5.30,6

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles