Postimees TV: Tänaku tõus ja langus Monte Carlo rallil

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui Monte Carlo ralli on viis kiiruskatset noor, hoiab liidrikohta Thierry Neuville. Viimasel viiel aastal Monacos triumfeerinud Sebastien Ogier on teine (+3,4), neljapäevaste katsete järel esikohal paiknenud Ott Tänak kolmandal kohal (+13,5). Need on meeste stiilinäited!

Tänak kaotas täna hommikul peetud kahel kiiruskatsel mõlemal ühe koha. Põhjus on selles, et katseid pidanuks olema kokku kolm, kui esimene ja kõige jäisem jäeti publiku tõttu ära ning see avaldas eestlase taktikale tõsist mõju: mitte ainult ei saanud ta seal kasu lõigata oma neljast naastrehvist, aga liikluskiirusel katset läbi sõites ei kulunud rehvid piisavalt ehk ka järgmistel katsetel oli neis sees liialt piike, mis omakorda pidamist halvendasid.

Esikolmik on ülejäänud pundist selgelt eraldunud. Neljandat kohta hoiab legendaarne Sebastien Loeb, kes kaotab juba Tänakulegi 33,7 sekundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles