Postimees TV: Russell Westbrook suurendas järjekordse kolmikduubliga edumaad

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Westbrook
Russell Westbrook Foto: Sue Ogrocki / AP

Korvpalliliigas NBA peeti möödunud ööl neli kohtumist. Seejuures sai Oklahoma City Thunderi 122:116 võidumängus New Orleans Pelicansi üle oma hooaja 15. kolmikduubli kirja Russell Westbrook.

Westbrook kerkis ühtlasi Thunderi koduväljakul toimunud matšis koos Paul George’iga üleplatsimeheks, kui viskas 23 punkti, sai kätte 17 lauapalli ning jagas kaaslastele 16 korvisöötu. George toetas teda lisaks 23 punktile 11 lauapalliga ja seitsme korvisööduga, Steven Adams viskas 20 punkti. Pelicansi parimana tõi Jrue Holiday 22 silma, karjääri resultatiivseima mängu teinud Darius Miller lisas 21 punkti.

Kokku on 30-aastane Westbrook kogunud oma karjääri jooksul nüüd 119 kolmikduublit, jäädes alla vaid juba ketsid varna riputanud Magic Johnsonile (138) ja Oscar Robertsonile (181). Tegevmängijatest asub Westbrookil selles arvestuses kõige lähemal praegu vigastupausil olev Los Angeles Lakersi liidermängija LeBron James (76), kes hoiab üldarvestuses kõnealuse näitajaga kuuendat kohta. Tänavu pöörases hoos oleval Houston Rocketsi staaril James Hardenil on paremuselt üheksandana seni kirjas 41 kolmikduublit.

Valitsev meistermeeskond Golden State Warriors alistas võõrsil tulemusega 126:118 Washingtoni Wizardsi tiimi, saades kirja juba üheksanda järjestikuse võidu. Stephen Curry tõi parimana 38 punkti, Kevin Durant ja DeMarcus Cousins lisasid vastavalt 21 ja 17 punkti. Wizardsi resultatiivseimana viskas Trevor Ariza 27 punkti, kaksikduubliga panustas tšehh Tomas Satoransky, kes kogus 20 punkti ja kümme korvisöötu.

Võidurõõmu said tunda ka Portland Trail Blazersi mängumehed, kes alistasid võõrsil tulemusega 120:106 Phoenix Sunsi meeskonna. Damian Lillard viskas üleplatsimehena 24 punkti, võõrustajate parimana tõi Kelly Oubre Jr. 18 punkti.

Kõik tulemused:

  • Washington Wizards – Golden State Warriors 118:126
  • Oklahoma City Thunder – New Orleans Pelicans 122:116
  • Phoenix Suns – Portland Trail Blazers 106:120
  • Los Angeles Lakers – Minnesota Timberwolves 105:120
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles