Video: nubluga aasta parima laulu teinud Reket juba teab, kes on järgmine tõusev täht

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval jagati Saku suurhallis välja Eesti Muusikaauhinnad, aasta parima laulu tiitli pälvis nublu ja Reketi koostööst sündinud «Mina ka». Elu24 uuris Reketilt, mille järgi ta taipas, et nubluga tasub koostööd teha, ning kellest järgmine megastaar saab.

Reketi sõnul tähendab nublu võidukäik seda, et plaadifirmade ja muusikakorporatsioonide aeg on läbi. «Mussi võib teha igaüks selliste vahenditega, nagu neil on, ja see võib tõusta väga kiiresti tippu,» arvas räppar.

Nubluga otsustas mees koostööd teha, kuna noore mõminaräppari laulutekstid ajasid ta valju häälega naerma. «Ta ei olnud labane, ta oli kihvt, vaimukas ja humoorikas ja mulle väga meeldis see,» ütles Reket.

Reket paljastas ka intervjuus, et tal on juba selge, kes Eesti muusikas järgmine tõusev täht on, kuid infot jagada ei tahtnud. «See on natuke aega veel saladus, aga on olemas küll,» jäi Reket salapäraseks.

Intervjuus vastas Reket ka küsimusele, kas «Mina ka» oleks võinud saada samasuguseks hitiks ka siis, kui nublu oleks selle üksinda teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles