Video: Ewert Sundja ei jälgi maailma muusikatrende ja annab egoistlikke vastuseid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul jagatakse Tallinnas Saku suurhallis välja Eesti Muusikaauhinnad. Elu24 püüdis proovides kaamera ette Ewert Sundja, kes on bändiga nomineeritud kolmele auhinnale, ning uuris, mille poolest 2018 meelde jääb ja mida uuelt aastalt oodata võib. Vaata videot!

Ewert and The Two Dragons on sel aastal nomineeritud kolmele muusikaauhinnale: aasta rokkalbum ja album ning aasta ansambel. Bändi ninamees Ewert loodab täna ka mõne võidu saada. «Mul on siin paar rauda tules, nii et äkki näkkab,» ütles ta Elu24 reporterile.

2012. aasta EMA galalt viis bänd koju lausa viis auhinda. «Eks see loomulikult on tore tunne, kui tunnustatakse töö eest, aga veel toredam on ikkagi seda muusikat teha ja esitada,» rääkis Ewert.

Küsimusele, mis tuuled muusikamaastikul 2019. aastal puhuma hakkavad, jäi Ewert vastuse võlgu. «Ma ei ole suurem asi selliste maailmas levivate trendide jälgija,» ütles muusik ning soovitas lihtsalt populaarseid raadiojaamu kuulata ja sealt vihjeid otsida.

Peagi lähevad draakonid taas laia maailma tuuritama. «Mõnda aega pole välismaal käinud, aga hakkame järgmisel nädalal vaatama, kuidas meil läheb Riias ja Vilniuses, ja siis kevadel uuesti uue hooga,» rääkis Ewert bändi tulevikuplaanidest.

Küsimusele, mis oli Ewerti jaoks aasta kõige meeldejäävam moment, annab artist enda sõnul «väga egoistliku» vastuse: «Kõige ägedam moment oli siis, kui sain enda viimase plaadi masteri ära kinnitatud.»

Videos vastab Ewert ka küsimusele, kes olid 2018. aastal Eesti muusikas kõige vingemad tegijad.

Eesti Muusikaauhinnad 2019 antakse välja 24. jaanuaril Tallinnas Saku suurhallis. Õhtut juhivad Reigo Ahven ja Triinu «Lepatriinu» Paomets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles