Eesti Laulu poolfinalist Inga väänas jala välja ja pole siiani ühtki proovi teinud: kõik on selgusetu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Myhits Live: Lumevärv ft. INGA
Myhits Live: Lumevärv ft. INGA Foto: Madis Sinivee/Eesti Meedia/Scanpix Baltics

Juba järgmisel nädalal astub Inga Tislar üles Eesti Laulu teises poolfinaalis, kus tuleb esitusele lugu «Milline päev». Õnnetult jala välja väänanud lauljatar pole aga siiani ühtki proovi teinud ega tea, mis tema etteastest saab.

Tüdrukutepundist La La Ladies tuntud Inga käis teisipäeva hommikul MyHitsi stuudios, kus tunnistas ausalt, et pole kindel, kas ta saab Eesti Laulu poolfinaalis endast kõik anda. «Kõige ausam vastus on see, et ma jätan selle vastuse niivõrd lahtiseks, et kõik on selgusetu. Ka minul endal on asi praegu selgusetu,» rääkis lauljatar.

Inga vigastas oma jalga Austraalias, kus käidi La La Ladiesega aastavahetusel esinemas. «Alati peab hindama seda, mis sul on. Näiteks seda, kui sa pole oma pahkluud välja väänanud,» kirjutas noor lauljatar toona Instagramis.

Ühtki proovi Inga siiani teinud pole. «Kujutate ette, alles täna pidi mul toimuma esimene proov ja ma lükkasin selle edasi. Muidu oli kavas koreograafia ja tahaks öelda, et see on endiselt kavas, lihtsalt me vaatame, kui palju ma olen päriselt võimeline seal tegema,» ütles lauljatar, kes osaleb lauluvõistlusel koos Lumevärviga.

Vaata videost, kuidas Inga võistluslaulu MyHitsi stuudios esitas:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles