Postimees TV: Williams lõpetas Austraalias maailma esireketi teekonna

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams on teel oma karjääri 24. slämmiturniiri võidu suunas.
Serena Williams on teel oma karjääri 24. slämmiturniiri võidu suunas. Foto: WILLIAM WEST / AFP

Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste naisüksikmängu viimasest kaheksandikfinaalkohtumisest väljus võitjana 23-kordne slämmiturniiri võitja Serena Williams (WTA 16.), kes alistas kolmes setis tulemusega 6:1, 4:6, 6:4 maailma esireketi Simona Halepi.

Üks tund ja 47 minutit kestnud matši jooksul lõi ameeriklanna üheksa ässa Halepi kahe vastu, topeltvigu tehti võrdselt kaks, lihtvigu vastavalt 31 ja 12 ning kõikidest punktidest (163) võitis Williams 86 ja rumeenlanna 77.

«See oli väga pingeline matš, kus võis näha mitmeid suurepäraseid punkte,» võttis Williams kohtumise kokku. «Ma olen võitleja, lihtsalt ei anna mitte kunagi alla... kindlasti on tegu millegi kaasasündinuga. Ma näen iga punktivõidu nimel palju vaeva. Ma armastan tennise mängimist, siin olemist ja seda väljakut,» viitas endine maailma esireket Rod Laver Arena nimelisele tenniseväljakule.

Kaheksa parema seas läheb Williams vastamisi seitsmenda asetusega tšehhitari Karolína Plíškovága (WTA 8.), kes alistas kõigest 60 minutiga 18. paigutusega hispaanlanna Garbiñe Muguruza (WTA 18.) skooriga 6:3, 6:1. Seega tuleb kordusetendusele 2018. aasta US Openi veerandfinaalkohtumine.

Kõik veerandfinaalpaarid:

  • Serena Williams (USA, WTA 16.) – Karolína Plíšková (Tšehhi, WTA 8.)
  • Naomi Osaka (Jaapan, WTA 4.) – Elina Svitolina (Ukraina, WTA 7.)
  • Petra Kvitová (Tšehhi, WTA 6.) – Ashleigh Barty (Austraalia, WTA 15.)
  • Anastassia Pavljutšenkova (Venemaa, WTA 44.) – Danielle Collins (USA, WTA 35.)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles