Ilusa üllatuse teinud Tammjärv: jätsin Pellegrino selja taha!

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Otepää MK-etapi sprindivõistluse kvalifikatsioonis tegi publikule meeldiva üllatuse Karel Tammjärv, kes lõpetas ajasõidu koguni 12. kohal.

Tammjärv kaotas kvalifikatsiooni kiireimale Johannes Høsflot Klæbole 4,92 sekundiga. Koos temaga tagas koha veerandfinaali ka Marko Kilp, kes sõitis välja 16. aja (+5,38).

«Oli väga hea sõit, tundsin end hästi. Lootsin enne kvalifikatsiooni ikka edasipääsu,» ütles Tammjärv pärast ajasõitu. Ta lisas, et tänane hea sõit oli tingitud ka väga headest suuskadest. «Kui väljas võisteldes on meil kaks-kolm hooldemeest, siis praegu on neid kaks ruumitäit. Võib-olla segas lumesadu ka täna natuke kaarte,» ütles Tammjärv.

Intervjuu lõpetas Tammjärv aga tõdemusega: «On öeldud, et siin pole prantslasi või keda veel ning seetõttu on konkurents hõredam, aga Pellegrino jäi mulle selja taha. Ta pole ka kehv mees.» Itaallane Federico Pellegrino on sprindi maailmameister, olümpiahõbe ja asub tänavuses MK-sarjas ses arvestuses kolmandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles