40. koha saanud Mariel Merlii Pulles: hea eelsõit enne U23 MMi

Viljar Voog, Otepää
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Otepää MK-etapi võistlusprogramm sai alguse naiste sprindi kvalifikatsiooniga. Kahest eestlannast oli kiirem Mariel Merlii Pulles, kes sai 40. koha. Kaotust Stina Nilssonile kogunes 13,98 sekundit.

«Väga raske tööpäev oli,» võttis Pulles oma sõidu kokku. «Korralik rada. Täiskasvanute võistlustel ongi sellised rasked rajad ja peab vaikselt selleks harjutama.»

40. koht 56 naise konkurentsis oli igati viisakas resultaat. «Tulemusega olin rahul, sest see oligi väike eelsõit enne esmaspäevast U23 MMi (Lahtis),» selgitas sportlane, et tema fookus on juba Soomes toimuval tiitlivõistlusel ja sealsel sprindil. Sihti ta seada ei oska: «Kõigepealt tuleb (veerandfinaali) sõita ja siis vaatame, kuidas läheb. Ette ei oska öelda.» MMi tõttu ei saa ta ka homses pikemas sõidus starti tulla, sest stardib juba täna õhtul Soome poole.

Kuigi Pulles lööb noorte MMil kaasa ka vabatehnikas 10 km eraldistardis sõidus ja vabatehnikas 15 km ühisstardis, näeb ta oma tulevikku just sprinterina. «See tuleb mul viimasel ajal rohkem välja, aga teisi distantse peab ka sõitma,» rääkis 20-aastane sportlane, kes loodab kahe aasta pärast Otepääl juba täiskasvanutegi seas 30 parema sekka sõita.

Teine eestlane, Anette Kasemets, jäi viimaseks, kaotades 1,3 kilomeetri peale Nilssonile 32,66 sekundit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles