OTSE: Eesti ettevõtlus 30 - peaminstrikandidaatide esimene lahing

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Väike- ja Keskmiste Ettevõtjate Assotsiatsioon tähistab taastatud ettevõtlust juubeligalaga «Eesti eraettevõtlus 30: vahvliküpsetajast nutika spetsialiseerumiseni». Arutelu tippneb kell 18.10 algava riigikokku pürgivate erakondade peaministrikandidaatide esimese debatiga ettevõtluspoliitika teemal.

Ettevõtlus täna ning 30 aastat tagasi ehk uus ja vana äri teemale lükkavad hoo sisse taasiseseisvunud Eesti esimese erataksofirma ESRA juht ja omanik Heiti Gross ning Taxify kaasasutaja Martin Villig, kes astuvad koos lavale, et pidada maha nauditav vaatemäng teemal, kuidas oli ajada taksoäri toona – 30 aastat tagasi – ning kuidas käib see täna.

Esinevad Eesti esimesed ettevõtjad ja kaasaja uute alade edukad start-upid. Võrdleme, kuidas on 30 aastaga muutunud äritegemine mõnes murrangulise arenguga sektoris. Esinejate hulgas on taksondus: Heiti Gross (esimene erataksofirma ESRA) ja Martin Villig (Taxify); pangandus ja fintech: Jüri Mõis (Hansapanga üks asutajatest) ja Norris Koppel (Monese), meedia: Hans H. Luik (Ekspress Grupp, Delfi). Peeter Oja ja Kait Kall.

Ettevõtluse juubeligalat austavad oma kohalolekuga ka paljud teised esimesed Eesti eraettevõtjad 30 aasta tagusest ajast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles