Tipphetked: vigastatud Klavanita mänginud Cagliari viigistas lähirivaaliga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Cagliari Calcio viigistas täna Itaalia kõrgliigas Empoliga.  

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan koduklubi eest vigastuse tõttu väljakule joosta ei saanud, kuid Cagliari suutis vaatamata sellele koduväljakul toimunud kohtumises anda lähikonkurentidele korraliku lahingu. 

Avapoolajal läks Cagliari Leonardo Pavoletti väravast juhtima 1:0, kuid Empoli suutis 70. minutil kohtumise viigistada ning seejärel 81. minutil ka 2:1 juhtima viia. Cagliari päästis kaotusest Diego Farias, kes esimesel lisaminutil lõppseisuks 2:2 tegi. 

Enne mängu:

33-aastane Klavan käis viimati Cagliari särgis väljakul liigakohtumises 22. detsembril, kui 1:3 kaotusmängus Rooma Lazio vastu vahetati eestlane juba avapoolaja järel välja, kuna ta oli tuharalihasele liiga teinud. Laupäeval toimunud pressikonverentsil andis Cagliari peatreener Rolando Maran teada, et Klavan veel vigastuspausilt ei naase. Mäletatavasti oli keskkaitsja trauma tõttu mängukõlmatu ka hooaja alguses, kui ta ei saanud meeskonda aidata üle kahe kuu.

Cagliari meeskonna koosseis kohtumiseks Empoliga:

Cagliari asub liigatabelis 19 vooru järel 20 punktiga 20 meeskonna konkurentsis 13. kohal ning on viimasest viiest kohtumisest kaotanud suisa neli. Viimati said mängumehed tunda võidurõõmu 26. detsembril, kui koduväljakul alistati tulemusega 1:0 Genoa meeskond. Käimasoleval aastal on peetud üks kohtumine, mil esmaspäeval langeti Itaalia karikavõistlustel konkurentsist, kui kaotati skooriga 0:2 Atalantale.

Empoli on Itaalia kõrgliiga üldarvestuses 16 punktiga 17. positsioonil. Sarnaselt Cagliarile pole nad liigatasemel võidupunkte teeninud neli kohtumist järjest. Viimati võideti 9. detsembril tulemusega 2:1 Bologna meeskonda.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles